Kako uporabljati Kamagra gel?

SESTAVA KAMAGRA GELA

Ena vrečka vsebuje 100 mg sildenafila v obliki citrata in pomožne snovi (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat itd.)

DELOVANJE KAMAGRA GELA

Sildenafil je močan selektivni zaviralec cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razgradnjo cikličnega GMP v cavernosumu penisa. Zdravilo nima neposrednega sproščujočega učinka, temveč okrepi sproščujoč učinek dušikovega oksida (NO) v kavernoznem telesu.

Med spolno stimulacijo, ko se aktivira sistem NO/cGMP, sildenafil stimulira PDE 5, razgradnja cGMP se zmanjša, njegova koncentracija v cavernosumu pa se poveča. Zato je spolna stimulacija pogoj za farmakološko delovanje zdravila.

ODMERJANJE IN NAČIN UPORABE KAMAGRA GELA

Kamagra gel lahko uporabljajo vsi moški, starejši od 18 let. Kamagra gel ni namenjen otrokom in ženskam.

Kdo ne sme uporabljati Kamagra gela?

Kamagra gela ne uporabljajte, če:

– ste imeli v preteklosti alergijsko reakcijo na sildenafil (Viagra) ali katero koli drugo zdravilo;

– jemljete zdravila, imenovana nitrati, za bolečine v prsih;

– imate resne težave s srcem ali jetri;

– ste pred kratkim doživeli možgansko kap ali srčni infarkt;

– imate nizek krvni tlak;

– imate redko dedno očesno bolezen, na primer retinitis pigmentosa.

Če Kamagra gel uporabljate prvič, je priporočeni odmerek četrtina (25 mg) ali polovica (50 mg) vrečke. Po tem lahko po potrebi odmerek povečate na največ 100 mg/1 vrečko v 24 urah.

OPOMBA: V 24 urah je prepovedano zaužiti več kot 100 mg/1 vrečko.

Najboljši čas za zaužitje Kamagra gela je najmanj 15 minut oziroma največ 60 minut pred spolnim odnosom.

Priporočeni dnevni odmerek za starejše bolnike je polovica vsebine vrečke – 50 mg (polovica vrečke).

Odmerek za zdrave bolnike, ki želijo povečati svojo vzdržljivost v postelji, je prav tako 50 mg (polovica vrečke).

Način uporabe Kamagra gela: vrečke so namenjene peroralni uporabi, želeni odmerek iz vrečke popijemo naenkrat. Kamagra gel jemljemo 15–60 minut pred spolno aktivnostjo. Želeni odmerek iz vrečke popijemo naenkrat. Največji dovoljeni dnevni odmerek je ena vrečka (100 mg). Erekcijo povzroči le, kadar ste spolno stimulirani; erekcije ne povzroči, če niste spolno vzburjeni.

Gel začne učinkovati 10–20 minut po zaužitju. Po obilnem obroku je potrebno več časa, da zdravilo začne delovati. Zdravilo shranjujte pri temperaturi do 30 °C, zunaj dosega otrok.

Ne uporabljajte ga po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na originalni embalaži.

ROK UPORABE KAMAGRA GELA

Naveden na originalni embalaži. 3 leta.

Kako prepoznati originalni Kamagra gel?

Vsak originalni izdelek mora biti označen z odsevno hologramsko nalepko. Logotip ima reliefno obliko, kar pomeni, da morate na dotik občutiti rahlo izboklino ali vdolbino. V spodnjem desnem kotu je napis Ajanta, ki je na otip prav tako rahlo izbočen (če popraskate z nohtom, boste začutili razliko med napisom Ajanta in površino okoli napisa). Na vsaki škatlici je naveden ustrezen rok uporabe, ki je 3 leta. Škatlica je zaprta z nalepkami Ajanta in vsebuje navodila z informacijami o izdelku, kot so neželeni učinki, način uživanja in sestava izdelka, ali pa je označena le z rdečo črto, kar pomeni, da je treba izdelek uporabljati natančno v skladu z navodili na naši spletni strani. Na spodnji strani je na vidnem mestu natisnjena črtna koda. Vsebuje 7 odmerkov naslednjih okusov: jagoda, vanilija, karamela, ananas, pomaranča, banana, črni ribez.