O nas

Kamagra Slovenija

Kamagra Slovenija je vodilna life-style spletna stran za izobraževanje in promocijo revolucionarnega sredstva za potenco, imenovanega Kamagra gel (Kamagra Oral Jelly).

Kdo smo?

Kamagra Hrvatska je vodilna life-style spletna stran za izobraževanje in promocijo revolucionarnega sredstva za potenco, imenovanega Kamagra gel (Kamagra Oral Jelly).

Poslanstvo in vizija

Naše poslanstvo je pravilno izobraževanje in informiranje o težavah erektilne disfunkcije, izboljšanje kakovosti intimnih odnosov in predvsem omogočiti vsem moškim, da imajo ob sebi zadovoljnega partnerja, negovanega s polnim intimnim življenjem in kakovostnim odnosom.

Prav tako je naš cilj, da odpravimo vse predsodke in mite o sredstvih za potenco ter krepimo zdravo in odprto komunikacijo med ljubezenskimi partnerji.

Ajanta Pharma

Ajanta Pharma je specializirano farmacevtsko podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in trženjem farmacevtskih izdelkov. Po vsem svetu zaposlujemo več kot 3.500 ljudi, naši izdelki pa so prisotni v več kot 30 državah. Ajanta Pharma posluje s petimi proizvodnimi obrati, v katerih proizvajamo visokokakovostne farmacevtske izdelke.

Ajanta Pharma, ki je že od leta 1973 zavezana oskrbi bolnikov, je povsem integrirana farmacevtska družba s sedežem v Bombaju v Indiji. V razvojnih centrih izvajamo napredne raziskave za sintezo API in gotovih formulacij v različnih odmerkih. V glavnem se osredotočamo na trg v Indiji, hkrati pa se odpiramo tudi novim mednarodnim trgom, ki so bili zadnjih nekaj let naše ključno gonilo rasti. Prav tako sodelujemo v številnih raziskavah za vodilne večnacionalne farmacevtske družbe z namenom razširitve naše baze znanja in ustvarjanja dodatnih prihodkov. Naši zaposleni so zavezani izpolnjevanju našega poslanstva – »zadovoljiti globalne zdravstvene potrebe z inovacijami in novimi tehnologijami«. Na spletnih straneh podjetja Ajanta Pharma lahko preverite celoten seznam strokovnjakov, ki se ukvarjajo s proizvodnjo zdravil za globalni trg, vključno z glavnim vodjem ekipe in direktorjem proizvodnje – dr. Anilom Kumarom. Prav tako lahko najdete tudi druge informacije o laboratorijih Ajanta Pharma. Obiščite uradno stran podjetja Ajanta Pharma in se sami prepričajte o varnosti in kakovosti naših izdelkov.